Halı yıkama
Değerli Ziyaretçiler, Halıpak halıyıkama24 web sitemize hoş geldiniz.
Web sitemizi hazırlamaktaki en büyük amacımız, firmamızın resmi halı yıkama web sitesini ziyaret eden kişilere ve kurumlara oldukça şeffaf ve doğru bilğiler vermektir. halıpak halı yıkama web sitesindeki yazılar ve bilğiler tamamen bize aittir, biz halı yıkama firması olarak bu halı yıkama web sitesinde sizlerle tecrübelerimizin ışığında bilği vermeyi amaçladık.
Yalan yanlış bilğilerle müşteri kazanmaya çalışmak, bize göre sonun başlanğıcıdır.
Halı yıkama işini iyi yapan ve dürütçe bilğilerini beyan eden halı yıkama firmalarını ve sahiplerini şimdiden tenzih ederiz.
Bir firmanın en büyük sermayesi (sektörü ne olursa olsun) dürüst ticaret yapması ve müşterisine tamamen doğru bilğiler verip yönlendirmesidir, bu özelliklere sahip halı yıkama firmaları her zaman en iyileridir.
Örneğin bazı halı yıkama fabrikaları birden fazla markaya sahiptirler, demek istediğimizi siz anlayın. Kurumsal bir halı yıkama fabrikasının bir tane ismi olmalıdır o da tescilli olmalıdır.
Her halı yıkama fabrikasının kendi yapısına göre bir kapasitesi vardır ve o kapasiteye göre müşterisine bilgi vermelidir, kapasitesinin üstüne çıkıp ve hala halı yıkama işlemi için firmayı arayan müşteriye üç günde yada dört günde halı yıkama yapıp teslim ederiz deyip müşteriyi kandırmaya yönelik bilği verip ondan sonra müşterini halısını on günde yada yirmi günde teslim etmeye çalışırlar, yetiştirebilirlerse tabi, bu arada yetiştirmeye çalıştıkları için halıların arkasını yıkamadan salla parti halı yıkama yaparak insanları kandırırlar. Böyleleri yüzünde işini düzğün yapan ve halı yıkama müşterisine söylediği zamanlarda halılarını teslim eden firmaları zor durumda bırakırlar.
Sebebi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misalidir, daha önceden böyle işini gücünü özensiz yapan halı yıkama firmasına halı veren müşteri, doğal olarak işini iyi yapan halı yıkama firmasına temkinli yaklaşmaktadır.
Halı yıkama firmasını daha yeni açarlar ondan sonra ilk günden broşürlerine yalan beyanlar yazarlar mesela üç yıllık firma beş yıllık firma yada yirmi yıllık tecrübe gibi :)
'Halıpak'' markası halı yıkama sektörüne adım attığımızdan yaklaşık 2 ay sonra Türk Patent Enstitüsü Tarafından, markaların korunması hakkında 556 sayılı kanun hükmünde karanameye göre 23 / 01 / 2008 tarihindet itibaren tescil edilmiştir.
Değerli ziyaretçiler amacımız kimseyi karalamak, kötülemek veya işlerine mani olmaya çalışmak değildir, sadece haklı rekabet olmasını sağlamaya çalışmaktır, kim halı yıkama müşterisine doğru bilği verir hızlı,temiz ve kaliteli hizmet verirse o zaten her zaman kazanan olacaktır.

